İBB Başkanı Beton Ekrem' gençleri kandırıyor

 İBB Başkanı Beton Ekrem

İBB Başkanı “Beton Ekrem” gençlere seslenmiş, “Gelin İstanbul’un Geleceğini Hep Birlikte var edelim” diye. Bizde kendisini çok iyi tanıyanlar olarak: Sen bırak İstanbul’un geleceğini birlikte va

İBB Başkanının” beton Ekrem”  yönetmek için kadrosunu bakın nasıl marifetli, anlı şanlı kirşlerden kurmuş. Bu örnekleri ileriki günlerde elbette çoğaltacağız.
Neresinden bakarsanız bakın hepsi birer eğri ağaç yanı odunluk... Eğri ağacın gölgesi kimseyi serinletmez. Eğri ağacın, doğru gölgesi de olmaz.
 
Kendisi "Beton Ekrem” Emeğimiz oldu elbette İBB Başkanlık koltuğuna oturmasında. Pışmanmısınız derseniz, çok pişmanım çünkü ortak oldum günahlarına. Hakkım var ve hakkımı asla helal etmiyorum. "Beton Ekrem’in” etrafı mezhepçi, tarikatçı ve cemaat mensupları ile dolu, gel bu yapılanmadan hayır bekle. Hele hele İBB Başkan vekili yok mu ya o bir başka klinik vaka. Liyakatsız ama kafası şeytani işlere çalışan birisidir. Bugüne kadar İBB’de kürsüden bir kelime konuşmayan kara cahil Nasıl olmuşsa hükümdar olmuş İBB'ye... Koruyor yandaşlarını vekil kimliği ile ama sinsice . Sahi adam mı bulamadın ki Betan Ekrem, bu adamı kendine danışman yaptın…
 
Bakmayın siz vekil efendinin konuşmadığına, sessiz kaldığına.  O saman altından suyu yürütür. Alengirli işlerde en ön saflarda yer alır ve iz bırakmaz, işçi alımlarında Alevicilik oynayan, il yönetimindeki alışkanlıklarından vazgeçmeyen “Mercedes Hüseyin’dir” adı.   Tunceli eşrafından biraz da dedelik ve ehlibeyt soyu kanına bulaştığı için hep dört ayağı üstüne düşer. Esenlerin eski CHP İlçe başkanı Esenler’de “Allah için” herkesin işine koşmuş iyi bir rantiyeci olduğunun belgelerini yakında açıklayacağım. Açıklayacağım mevcut ilçe başkanının bu kadar kirliliğine ve oy kaybına rağmen neden mevcut ilçe başkanını ve mezhepdaşlarını kollayıp koruduğunu, Canan’la yaptığı anlaşmayı.
 
Ya İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yavuz Saltık’a ne demeli… Ona tek söyleyeceğimiz ise “köşeci” tahsilini ise ABD terbiyesi ile almış, emperyalist kuşatmayı iyi bilir.
İyi bilir kumpasçılarla ara yapmayı, dostluk kurmayı.
Bunlardan İBB’de kimseye sıra gelmez Bay "Beton Ekrem" onun için sen sen ol gençlere vaat vermeyi bırak, yalan konuşuyorsun, hem de kuyruklu yalan. Ben sizin rüşvet çarkınızın kimlerden oluştuğunu dilekçeyle masanın üzerine koydum ama sen o benim bildiklerimi bırak senin bildiklerini ve gizlediğin rüşvetçilerini bile ortaya çıkarmazsam adam değilim.   
 
 

  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli