Esenlerin Hizmetinde Olmayan Stadyum

 Esenlerin Hizmetinde Olmayan Stadyum

İBB Kemer Stadı hizmete açıldığı günden beri Kemer Mahallesi sakinlerinin yanı sıra herkesin huzur kaçtı.


Esenlerin Hizmetinde Olmayan Stadyum

İBB Kemer Stadı hizmete açıldığı günden beri Kemer Mahallesi sakinlerinin yanı sıra herkesin huzur kaçtı.


Esenler’deki amatör spor kulüplerinin Büyük umutlarla bitmesini bekledikleri Kemer mahallesine yapılan Esenler stadyumu, maalesef Esenlerdeki Spor Kulüplerine, Esenler halkına ve gençliğine hizmet etmiyor.
Esenler Kemer Mahallesinde bulunan Esenler Stadyumundan Esenler halkı yararlanamıyor. Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu’nun her fırsatta Esenlerdeki donatı alanların yokluğundan şikâyetçi olduğunu her platformda söylüyor ve çarenin askeri alan olduğundan bahsediyor.  Yarın askeri alanında akıbetinin böyle olmayacağının garantisini kim verebilir?

Bu alanın halkın yeri olduğunu kavrayamayan yöneticilere Kemer Mahallesi sakinlerinden gelen tepki: “Esenler gençliğinin spor aktivitelerini yapacaklar yer olan stadyum Esenlerle alakası olmayan kulüplere peşkeş çekildi. Mahallemizin huzuru kaçtı, evlerimizden sokağa çıkamaz olduk, yapılan küfürlü tezahüratlar sonucu olarak çocuklarımızın ahlakı bozuluyor.  Halbuki bizlerin yerine yapılan stadyum bizim yararlanacağımız  ve halkımızın hizmet alacağı bir yer olmalıydı. Çocuklarımız sokaktan ve madde bağımlılığından kurtulması için, kahvehanelerden, internet Cafelerden uzaklaşarak toplumun iyi bireyleri olarak yetişmelerinin bir yolu da spor alanlarının çocuklarımızın hizmetine hiçbir karşılık beklemeden ve parasız sunulmasıyla gerçekleşir. Ama bırakın bu alanların halka hizmet vermesini, tüccar mantığı ile davrananların  ücretli yapmasıyla ticarethaneye döndürmelerine birileri dur desin.

Cumartesi günü yapılan maçta Çevik kuvvet polisinin tomalarla önlem aldığı stadyum önünde polis ve misafir takım seyircileri arasında çıkan kargaşa sokağa taştı ve olaylar çıktı.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli