Esenlerin Girişimci İş Kadını Eda Kılıç

 Esenlerin Girişimci İş Kadını Eda Kılıç

Esenlerin Girişimci İş Kadını Eda Kılıç’ınGüngören Park AVM’ de MAKKA CAFE & RESTAURANT işletmeciliğine soyundu. Eda Kılıç’ınbaşarı hikâyesi kadın girişimcilere örnek oluyor ve T&u

Esenlerin Girişimci İş Kadını Eda Kılıç

Esenlerin Girişimci İş Kadını Eda Kılıç’ınGüngören Park AVM’ de MAKKA CAFE & RESTAURANT işletmeciliğine soyundu.
Eda Kılıç’ınbaşarı hikâyesi kadın girişimcilere örnek oluyor ve Türk kadınının yalnız mutfak da değil, hayatın her alanında da imkânlar tanınırsa çok büyük işler başaracağını yaptığı işlerle ispat eder oldu.

Eda Kılıç, Esenler’de AKER sürücü kursu ve Düğün salonu işletmeciliği yapıyordu. Kılıç, Esenler Yeşil Camii yanında bulunan Güngören Park AVM’ de MAKKA CAFE & RESTAURANT işletmeciliğine soyundu. Yeni açtığı işyerinin hem işletmeciliğini hem de Müdürlüğünü yapan Kılıç, “ kadınlarımızın iş hayatında başarıları tartışılamaz, kadın elinin değdiği her işin bereketi olduğu gibi disiplin ve temizliği de tartışılmaz” dedi.

“Esenlerde iş kadını olmak zor”
Gazetemize açıklamalarda bulunarak kadınlarımızın erkeklerle eşit olduğunu savunan ve söyleyenlerdenim diyen Kılıç “Kadınlarımız yeter ki cesaretli olsun, işte o zaman göreceksiniz hayatın birçok alanında erkeklerden çok daha başarılı olduklarını göreceksiniz. İş hayatımda yaptıklarım kendime güvenmem ve cesaretimi artırıyor. Özellikle Esenlerde iş kadını olmak zor, bende zor olan bu işi başarmak için mücadele ediyorum.”

Kılıç “Ben bu işi başarırım derseniz, başarırsınız. Yaptığım her işimi büyük heyecanla, hizmet aşkı ile ve severek yapıyorum, müşterilerime asla cinsiyet ayrımı yapmadan hizmet veriyorum. Güngören Park AVM’ de MAKKA CAFE & RESTAURANTI Esenler ve Güngören’de yaşayan halkımıza hizmet etmek için açtım, birazda kadınlarımıza iş hayatına atılmaları için teşvik amacıyla bu işe girdim. Bakınız nefis bir mekânımız var, bu mekanı tüm halkımızın, ailece dinlenmek, gençlerin istirahat ederek bazı etkinlikleri özgürce yapmaları için hizmetlerine sunduk. Benim verdiğim bu mücadelenin sonucunda bazı tabuları da yıktığımı zannediyorum, mesela halk dilinde “Ellerin hamurlu erkeğin işine karışma” sözü bu yaptığım girişimle tarih olduğunun ispatıdır” dedi.











  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli