Emeksiz Yazılan Yazı Keyifsiz Okunur

 Emeksiz Yazılan Yazı Keyifsiz Okunur

Esenlerde günlük olarak yayınlanan www.7-24esenlerhaber.com internet haber sitesiyle bölgede olup biteni en doğru şekilde siz okuyucularımızla paylaşmaya çalışıyoruz. Bölgede bulunan bazı yerel gazetelerinde emek hırs

Esenlerde günlük olarak yayınlanan www.7-24esenlerhaber.com internet haber sitesiyle bölgede olup biteni en doğru şekilde siz okuyucularımızla paylaşmaya çalışıyoruz. Bölgede bulunan bazı yerel gazetelerinde emek hırsızlığına maruz kalıyoruz.

Yayın hayatımıza başladığımız günden buyana her olayı yakından takip etmiş çoğu zaman baskı, saldırı, hakaretlere maruz kalmamıza rağmen kamuoyun haber alma hakkının engellenmesine izin vermedik. Zor koşul ve şartlarda haber yapma mücadelesi verdiğimiz bu günlerde koltuğuna oturup, olup biteni uzaktan izleyenler, emeğimize saygı göstermeyip yaptığımız haberleri kopyala yapıştır yaparak emeğimizi çalmaktadırlar.

Elbette ki bulunduğumuz ilçede haber paylaşımı yapmaktayız lakin yapılan özel röportajlarımızda kendi gazetelerine yapılmış bir açıklama olarak yayınlamaları tamamen bir emek hırsızlığı ve 7-24 Esenler Haber ailesine yapılmış bir saygısızlık olarak görüyoruz. Taktiri okuyucularımıza bırakıyoruz.

Üstat Yunus Emre ne demiş “Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur”.
7-24 Esenler Haber Ailesi

                  HER İKİ HABERİN ARASINDAKİ FARKI BULUN!

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı