ESDEF Kendini Yeniliyor

 ESDEF Kendini Yeniliyor

Dün gece geç saatlerde toplanan Esenler Dernekler Federasyonu ( ESDEF ) kongre kararı aldı, kendiliğinden gelişen olayda yirmiye yakın ESDEF yönetim kurulu üyesi Rizeliler derneğinde bir araya geldi



  
          

                                     
ESDEF Kendini Yeniliyor


Dün gece geç saatlerde toplanan Esenler Dernekler Federasyonu ( ESDEF )  kongre kararı aldı, kendiliğinden gelişen olayda yirmiye yakın ESDEF yönetim kurulu üyesi Rizeliler derneğinde bir araya geldi

 Bayramdan sonra  yapılacak Yönetim kurulu toplantısında yeni başkanını seçmek için daha geniş katılımlı toplantılar yaparak yol haritasını belirleyecekler. Dün akşamki toplantıda çıkan karar gereği  kongreye gidecek olan  Esenler  Dernekler Federasyonu  (ESDEF) Kurucu başkanı Mustafa Kaplan toplantı sonunda  söz alarak yaptığı konuşmada ESDEFin bügünü ve geleceği hakkında yönetim kurulu üyelerine tavsiye niteliğinde bir konuşma yaptı.




Kaplan” Evet arkadaşlar  öncelikle bu akşam buradan çıkan kongre kararının hayırlara vesile olmasını diliyorum, Esenler Dernekler Federasyonu   (ESDEF  ) Bu güne kadar yaptığı çalışmalar sonucunda kendi hanesine  hep olumlu şeyler yazmış ve başarı grafiğini hep yükseltmiştir. Ben inanıyorum’ki bundan sonrada Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF ) Esenlerde  sürekli kendinden söz ettirecek ve  her zaman hak ettiği yerde olacaktır diyerek sözlerine devam etti.
 Kaplan konuşmasında özellikle Esenler Dernekler Federasyonu ( ESDEF)’de devam eden bir yıllık  başkanlık  sisteminin görev süresinin   bir yıl değil de  iki yıl olması gerektiğini ifade ederek  umarım bu kongrede  iki yıllık  karar alınarak  yeni başkanın  daha rahat çalışmasına olanak  sağlanır” dedi.

     
      
Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF)’in mevcut başkanı Ömer Savaş ise  yaptığı konuşmada “benim  başkanlığım dönemimde Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF)’in en iyi şekilde temsil edildiğine inanıyorum çünkü beş yüz binin üzerinde nüfusu olan ilçemizde bütün gözler ESDEF üzerindedir. Ondan dolayı Esenlerin en büyük STK lardan biri olan Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF)’in çok önemli mesafeleri kaydettiğini belirten Savaş konuşmasının sonunda kendisiyle yönetim kurulunda en halis duygularla görev alan mesai arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyor. Ve  yeni kongrede görev alacak  yeni arkadaşlara da yeni görevlerinde  başarılar diliyorum”dedi.
 
   

ESDEF kurucu üyelerinde Süleyman Kahveci ise” Benim için bu kurumun yara almadan yoluna devam etmesidir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın demokratik kurallar çerçevesinde bir seçim yapacağız, herkesi kucaklayan ve ESDEF’i layık olduğu yerden daha yukarılara taşıyan bir başkan seçeceğiz.Bu gün burada toplanan yönetim kurulu arkadaşlarımızın yapmış oldukları fedakarlıkları görmezden gelemeyiz.En kısa sürede yeni başkanımızı seçip yolumuza devam etmeliyiz,çünkü yapacak çok işimiz var” dedi.
 
 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı