CHP'liler Muharrem Lokmasında Buluştu

 CHP

CHP Esenler ilçe örgütü Esenler Sivas Divriği Ovacık Köyü derneğinde yoğun katılımlı Muharrem lokması verdi.




CHP’liler Muharrem Lokmasında Buluştu
 
CHP Esenler ilçe örgütü Esenler Sivas Divriği Ovacık Köyü derneğinde yoğun katılımlı Muharrem lokması verdi.
 
CHP Gençlik kolları, kadın kolları ve genç yöneticilerin itina ile hazırlamış oldukları Muharrem lokmasına CHP eski ilçe yöneticileri Parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemekte gelen davetliler ile tek tek ilgilenen gençler ve kadınlar parti disiplinini saygıyı, sevgiyi, kardeşliği yaşatırken birlikte yaşamanın mümkün olabileceğini herkese göstermiş oldular.
 


Muharrem lokmasının duasını Hacı Bektaşi veli dedelerinden Savaş Başpınar yaptı. Lokmalar yenildi lokmaya katılanlar Anadolu insanına yakışır kültür anlayışı ile nasıl kabul edildi ise aynı anlayışta uğurlandılar. Lokma yemeğinde sonra kendi aralarında sözcü olarak seçtikleri CHP Esenler İlçesinin genç yöneticisi Didem Cendere gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
 

Cendere”Bu gün burada Muharrem lokması verdik her şeyden önemlisi emek verilerek hazırlanan bu lokmada sevgi kardeşlik ve birlikteliğin sağlandığını gördüm başta bize kapılarını açan Sivas Divriği Ovacık Köyü dernek başkanı ve yönetim kuruluna sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gençlik kolları başkanıma, CHP’li gençlerimize Kadın kolları başkanı ve yönetim kuruluna ve genç yöneticilerime aynı zamanda yemeğin hazırlanmasında maddi destek sunan partililerimize ve buraya zaman ayırarak katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eter ve saygılar sunarım diyerek sözlerine devam eden Cendere
 

“Aslında bu çalışmalar siyasi bir çalışma değil Muharrem ayının yas ayı olması münasebeti ile bizde insanlarımızla bütünleşmek ve kaynaşmak için gençlik kolları ve kadın kollarımızla böyle çalışmaları sürekli yapma kararı aldık. Katılımın yoğun olması bizleri bir hayli memnun etmiştir”dedi.






  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı