CHP'li Adaylar Meydanlarda

 CHP

Esenlerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam CHP 2.Bölge Milletvekili Adayları Enis Berberoğlu, Gül Yüksel, Güven Karataş ve Çiğdem Özdemir Esnaf ziyaretinde bulundular.


CHP’li Adaylar Meydanlarda

Esenlerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam CHP 2.Bölge Milletvekili Adayları Enis Berberoğlu, Gül Yüksel, Güven Karataş ve Çiğdem Özdemir Esnaf ziyaretinde bulundular.

Seçim çalışmalarına hız vermeden devam eden CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları Muhtarları, hemşeri dernekleri, Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Partinin seçim vaatlerini anlatıyorlar.


Esenlerde Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek Mahallelerinin ve muhtarların sorunlarını dinleyerek Partilerinin seçim vaatlerini anlattılar.


Esenler Kastamonulular Dernek Başkanı Mustafa Kayıkçı’yı Menderes Mahallesinde bulunan Dernek Merkezinde ziyaret ederek Kastamonulu seçmenlerinin desteklerini istediler. Ziyaret sırasında AKP’nin hemşerileri olan eski İlçe Başkanını aday göstermemelerine de tepkilerini dile getirdi.
 Dernek Başkanı Mustafa Kayıkçı, açıklamalarına şu şekilde devam etti;


Kastamonuluların özünde bir şey var. Tokat yemeden acısını hissetmiyorlar. Lütfen tüm Kastamonulu hemşerilerim artık bu sözümü iyi algılasınlar ve bundan sonraki süreçte kendilerine gelsinler. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek durumundayız.


Tokadı yemeden tedbiri almalıyız
Birileri eğer Kastamonulular arasındaki arı kovanına çomak sokuyorsa, bu arılarda birilerini sokacaktır. Ben de istiyorum ki, birileri çomak soksun da bizleri artık şu kovanımızdan çıkartsın. Bir dağılalım ama çalışarak dağılalım. Akşam olunca da kovanda yeniden geri dönelim. Tek yürek, tek bilek olalım. Bütün Kastamonululara benim mesajım budur. Amacımız parçalanmak bölünmek değil, birlik beraber olmaktır. Artık Kastamonulular olarak tokat yemeden tedbirimizi anlamamız lazım. Yoksa tokat yedikten sonra diğer yanağımızı çevirmek zorunda kalırız..


Ben Esenler Kastamonu Dernek Başkanı olarak sizlere çıktığını bu yolda başarılar diliyorum inşallah muvaffak olursunuz.