CHP Kadın Kolları 8 Mart'ta Alanlardaydı

 CHP Kadın Kolları 8 Mart

CHP Esenler İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esenler’in birçok noktasında vatandaşlara ekmek ve gül dağıttılar.

Haber /Hüseyin Koç


CHP Kadın Kolları 8 Mart'ta Alanlardaydı


CHP Esenler İlçe Kadın Kolları ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esenler’in birçok noktasında vatandaşlara ekmek ve gül dağıttılar.

Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan CHP standında bir gurup CHP’li Kadın kolları üyesi bayanlar ekmek ve gül dağıttılar, ayriyeten 8 Martın tatil ilan edilmesini istediler. Dağıttıkları proşurlerde Günün anlamını belirten yazılar ise çok anlamlıydı.

Yaşamak için ekmek, ruhumuz için gül istiyoruz     

Konuştuğumuz CHP’li Kadınlar, ”Bugün ekmek ve gül dağıtıyoruz! Çünkü: Ekmek yaşama güvencesi ve karın tokluğunu, gül ise daha kaliteli yaşamı simgeliyor. Bizde CHP olarak gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde sömürülmeyen, ekmek ve hürriyet günlerinde severek, sevilerek ve sevinerek yaşanılacak bir ülke hayal ediyoruz. Onun için bugün ekmek ve gül dağıtarak tüm kadınlarımızı bu idealimizde ortaklaşmaya çağırıyoruz” diyerek Tüm ulusumuzun 8 Mart dünya emekçi Kadınlar gününü ku
tladılar.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı