CHP Esenlerden Piknik

 CHP Esenlerden Piknik

CHP Esenler İlçe Örgütü yaza merhaba diyerek dostluk ve kardeşlik pikniği düzenledi.

                         



    Hüseyin KOÇ/7-24esenlerhaber

 
 CHP Esenlerden Piknik
 
CHP Esenler İlçe Örgütü yaza merhaba diyerek dostluk ve kardeşlik pikniği düzenledi.
 
Çok sayıda partilinin katıldığı piknik Çatalca Subaşı Köyü’ndeki piknik alanında yapıldı, pikniğe CHP’lilerin yanı sıra birçok sivil örgütü ve temsilcileri katıldı.
 
                                         
CHP’liler Esenler’den sabahın erken saatlerinde otobüslerle piknik alanına gittiler. İlerleyen saatlerde özel araçlarla piknik alanını dolduran partililer ve misafirler gönüllerince eğlendiler.
                                        
 
 İlçe başkanı Halil Özden ve eski ilçe başkanlarından Şuayip Vardar’ın protokol masasında yan yana oturarak dostluk mesajları vermesi anlamlıydı.
                                       
 
 Pikniğin önemli misafirlerinden  Balkan Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Esenler Rumelililer Dernek Başkanı Fettah Dindar ve demokratik sivil toplum örgütü üyeleri idi. Misafirlerle yakından ilgilenen CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden hem mütevazi hem de misafirperverliğini göstermiş oldu.

                                      
 
Piknikte gönlünce eğlenen partililere kısa bir sunum yapan Özden ‘’ Ben CHP’nin en genç üyelerindenim, sizlerin emrindeyim, hedefimiz dostluk ve beraberliğimizdir. Göreceksiniz ki bu dostluk ve beraberlik sağlandığında İstanbul’u kazanmamız çok kolay olacaktır. İstanbul’u kazanmanın meşalesini bugün buradan yakıyorum. Çünkü burada gördüğüm coşku ve heyecan Esenler’in ilçe olarak başarıya susamışlığı ve iktidar olma arzusu olduğudur. Bugüne kadar örgütümüz enerjisini sahaya iyi yansıtamadığı için istediğimiz hedefe ulaşamadık. Ama bundan sonra yapacağımız planlı ve projeli çalışmalarla Esenler’de CHP’yi istediğimiz noktaya taşıyacağız. İyi ki varsınız, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’ dedi
  
                                     

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli