CHP Esenler ilçesinden anahtar sözü

 CHP Esenler ilçesinden anahtar sözü

CHP Esenler İlçe Örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde İlçe Başkanı Bülent Ütebay, İl Başkanı Canpolat’a 2019’ da ilçenin anahtarını teslim edeceğini söyledi.

 CHP Esenler ilçesinden anahtar sözü
CHP Esenler İlçe Örgütünün düzenlediği dayanışma gecesinde İlçe Başkanı Bülent Ütebay, İl Başkanı Canpolat’a 2019’ da ilçenin anahtarını teslim edeceğini söyledi.

İstanbul`da CHP  Esenler İlçe Örgütü’nün düzenlediği birlik ve dayanışma gecesi  Tekstilkent Ramada otelinde  gerçekleşti. Büyük ilgi gören geceye CHP Genel başkan yardımcısı Engin Altay, CHP milletvekillerinden, Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Hilmi Yarayıcı,  PM Üyelerinden Yasemin Öney Cankurtaran, Çetin Soysal, Tuğba Ütebay, Bakırköy Belediye başkanı Bülent Kerimoğlu, Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç CHP İstanbul İl Başkan Cemal Canpolat, İl başkan Yardımcıları, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, milletvekili aday adayları, eski ilçe başkanları, meclis üyeleri yönetim kurulu üyeleri ve partililer ve misafirler katıldı.


2019’da ilçenin Belediye başkanlığının anahtarını teslim edeceğim
Açılış konuşmasını, CHP ilçe başkanı Bülent Ütebay konuşmasında yapmış oldukları parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ütebay “neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum partimin değerli örgüt emekçileri, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizi sağlamak her şeyden önemlidir. Partimizi Esenlerde iktidara taşımak için çok çalışmamızın inancındayız. Örgütümüzü seferber yaparak önümüzdeki dönemde partimizi Esenlerde iktidar yapacağız. Örgütüme ve sayın il başkanıma 2019’da ilçenin Belediye başkanlığının anahtarını teslim edeceğim.”


AKP gidicidir. AKP son dönemine geldi
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat “biliyorsunuz ki dünyanın her yerinde olduğu diktatörler gideceklerini anladıklarında saldırgan olurlar. Birbirlerine kumpas kurdular ardından bu ülkede inançlı insanların camilerini böldüler. Baskıcı terör politikaları ile iktidarda kalmaya çalışıyorlar. AKP gidicidir. AKP son dönemine geldi. Herkese ve her şeye saldırıyorlar. Şimdi buraya gelmeden önce Düzce il başkanına saldırı haberini aldım. Saldıranların Osmanlı Ocağı üyesi oldukları bilgisine ulaştım. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.



 Bize bırakılan laik Türkiye cumhuriyetini korumalıyız
CHP Grup Başkan vekili Engin Altay “bizim Sinop menşeli bir türkümüz var “eşkıya dünyaya hükümdar olmaz” Türkiye’de eşkıya hükümdar olmaz. Düzce yapılan saldırı demokrasiye vurulmuş darbedir, adi bir saldırıdır. AKP Güç zehirlenmesinin açık bir örneğidir. CHP vatanseverlerden ve devrimcilerden oluşan bir partidir. Atatürk’ün izinden gidenlerin partisidir. Bize bırakılan laik Türkiye cumhuriyetini korumalıyız ve bize gösterilen hedefe Hep beraber yürümeliyiz, buna mecburuz. Bunların yanına yapılanlar hiç şüphesiz kar kalmayacak. Partimiz bu saldırının hesabını soracaktır. Birde bu yetmiyormuş gibi IŞID militanları gibi videoya çekmişler bunlar aynı zihniyetten ve insanlıktan nasibini almayan kişilerdir. O bakımdan Türkiye’yi bunlara dar etmek gibi bir zorunluluğumuz vardır. 2019. Sosyal demokratların yılı olması için el ele vererek çok çalışmamız gerekir. Partiyi iktidara örgütler taşır. Bu inancın var olduğunu örgütlerde görüyorum".










  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı