CHP Esenler Kadın Kolları'nın Gecesi Muhteşemdi

 CHP Esenler Kadın Kolları

CHP Esenler Kadın Kolları Cuma günü akşamı Dört Mevsim Düğün Salonu’nda düzenledikleri Dostluk, Dayanışma ve Kardeşlik Gecesi’nde türkülerle, halaylarla seçim startı verdiler.

Haber /Atakan Koç
 
 CHP Esenler Kadın Kolları’nın Gecesi Muhteşemdi

CHP Esenler Kadın Kolları Cuma günü akşamı Dört Mevsim Düğün Salonu’nda düzenledikleri  Dostluk, Dayanışma ve Kardeşlik Gecesi’nde türkülerle, halaylarla seçim startı verdiler.

CHP Esenler Kadın Kolları’nın dayanışma gecesine İstanbul Milletvekillerinden Haluk Eyidoğan, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ortopedik Engelliler, Zihinsel Engelliler, Görme Engelliler, Rizeli’ler Derneği Kadın Kolları Başkanı’nın yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütü ve CHP’li Kadınlar katılım sağladı.
 


Gecede CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden yaptığı kısa konuşmada “ CHP’nin iktidara yürüdüğünü bu iktidarın da kadınların yapacağı çalışmalarla başarılacağını” söyledi. Gecede ikinci konuşmacı olarak söz alan CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan ise “AKP İktidarı zam, zulüm ve çileden başka bir şey getirmemiştir. Burada gördüğüm muhteşem kalabalık beni umutlandırdı. Chp’nin İktidarı siz değerli kadınların omuzlarındadır. Haydi kadınlar diyorum. Gelin CHP İktidarını hep beraber kuralım” dedi.


 
Haluk Eyidoğan’ın konuşmasından sonra CHP’ye üye olmak istediğini  söyleyen Ortopedi k Engelli Baha Ozan Durtaş salonda alkışlar arasında şiirini okuduktan sonra, CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan’ın kendisine taktığı rozet ile CHP’li olmanın mutluluğunu yaşadı. Ozan Durtaş “CHP’den Engelliler olarak çok şey beklemekteyiz kendi öz iradem ile CHP’ye üye oldum. CHP’de aydınlık günlerin geleceğini gördüğüm için bende CHP’liyim diyorum” dedi.













  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı