Tarih: 04.10.2011 00:00

CHP Başakşehir'de katılım

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

12 Haziran 2011 seçimlerinden bu yana örgüt içi toplantılarla durum değerlendirmesi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ve yönetimi DSP ve MHP’den kendi partilerine katılan siyasetçiler için Bahçeşehir Haldun Dormen Sahnesinde yüzlerce kişinin katıldığı bir tören ile yeni partililere rozetleri takıldı.

Programın başlangıcı CHP Başakşehir eski kadın kolları başkanı Türk halk müziği sanatçısı Emine Akkaya’nın çalıp söylediği birbirinden güzel Türkler katılımcıları coşturdu.Akkaya Aşık Veysel’in uzun ince bir yoldayım türküsünü okuyunca salondakileri daha da coşturdu.Daha sonra ilçe başkanıÖzgür Karabat bir konuşma yaptı.

Özgür Karabat’tan yerel basın’a teşekkür Tekelci medyaya eleştiri

Karabat yüzlerce kişiye yaptığı konuşmada şunları söyledi “Tekelci Basın basının renkli sayfaları  ne yazık ki Cumhuriyet Halk Partisine adeta kapanmış durumda.Bu durum örgüt mensuplarımızın morelini bozmamalı dedi.Yerel basının tarafsız olarak tüm partilerin etkinliklerini kamuoyuna duyurduğunu belirten  Özgür Karabat her kesin huzurunda yerel basın’a teşekkür etti. Ak Parti hükümetini de sert bir dille eleştiren CHP ilçe başkanı Özgür Karabat AKP’liler ileri demokrasi diyor.Bunların yaptığı ancak yüzeysel demokrasi dedi.

Karabat konuşmasının devamında ise; İstanbul’un göbeğinde bulunan Kayaşehşir’de öğretmen yokluğundan dolayı okulların 15 gündür eğitime başlayamamasının neresi ileri demokrasi diyerek yanlışa her zaman dur deme mücadelelerine hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise yaptığı konuşmada Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ile alakalı oldukça güzel düşüncelerini yüzlerce kişinin önünde ifade ederek biz il yönetim kurulu üyeleri olarak 22 kişiyiz.Arkadaşlarımıza yaptığım konuşmada İstanbul'u en az 200 kişilik dar ve 2.000 kişilik geniş ekibimizle yöneteceğimizi söyledim dedi.Zaten bugün burada yapılan katılım töreni de önümüzdeki  yerel yönetim seçimlerine daha sağlıklı ve güzel hazırlanmamız içindir.Salıcı Başakşehir  ismini Refah partisinin Başağından almıştır.İyi bir çalışma ile burada başak'ı hasan etmek bizim boynumuzun borcudur dedi.

Daha sonra CHP Parti meclisi üyesi ve İstanbul 3.bölge Milletvekili Ferit Mevlüt AslanoğluCHP Başakşehir ilçe örgütüne yaptığı konuşmada hepimiz el birliği ile çiçeği burnunda il başkanımızın arkasında dim dik duracağız dedi.

İstanbul 3.Bölge milletvekili Ali Özgündüz ise yaptığı konuşmada  Başakşehir ilçe başkanımız Özgür Karabat'ın ismi çalışkanlığından dolayı burada ATOM karınca olarak biliniyor.Ben de ilçe başkanımızın canla başla çalışmalarına şahit olmaktayım.Kendisine ve ekibine başarılar dilerim dedikten sonra çeyrek asırlık bir  emekli Cumhuriyet savcısı olarak şu an herkese lazım olan hukukun ayaklar altında olduğuna inandığını söyleyerek aralarına katılan DSP ve MHP'li yol arkadaşlarına aramıza hoş geldiniz dedi.

Konuşmalardan sonra başta DSP.Başakşehir ilçe başkanı Hayrettin Özbakır ve Merkez disiplin kurulu üyesinin yanı sıra bir çok DSP.yöneticisi ve MHP Mahalle yönetiminden bir çok kişinin katılımı ile yapılan katılım töreni aile fotoğrafının çekimi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —