Burada Esenler vardı, herkes vardı

 Burada Esenler vardı, herkes vardı

Esenler Kaymakamlığı'nın düzenlediği 2012–2013 kurumlar arası Futbol ve Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın futbol dalında Metris, voleybol dalında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldular.




Burada Esenler vardı, herkes vardı
  
Esenler Kaymakamlığı'nın düzenlediği 2012–2013 Kurumlar arası Futbol ve Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvanın futbol dalında Metris, voleybol dalında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldular.
 
Final müsabakalarının ardından Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve protokol üyeleri, sporculara ve emeği geçenlere düzenlenen bir törenle ödüllerini takdim etti.
 
Yaşlısıyla, genci ile bu dostluğa şahit olmuşlardır

Madenoğlu” Dört aya yakın bir süreden beri devam eden müsabakalarımız milli birlik havası içinde geçmiştir. Kurumlar arasında seçilmişlerle, sivil toplum örgütleri ile birlikte yapılan müsabakaların dostluk ve kardeşlik içinde geçtiğini gördük. Var olan birlik, beraberliğimizin daha da pekiştiği futbol ve voleybol turnuvaları sona ermiştir. Bu gün burada yoğun bir katılım görmekteyim bu konuda da mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu turnuvamız çok centilmen ve heyecanlı başlamış devamında ise dostluklar kurulmuş. Yaşlısıyla, genci ile buralara kadar gelen vatandaşlarımız da bu dostluğa şahit olmuşlardır. Seyircimiz iyi niyet göstererek alkış yapmış hakemlerimiz adaletli davranarak ellerinden gelenleri yapmışlardır.
 



 

Burada Esenler vardı, herkes vardı

Müsabakalarımızda 754 sporcu katılmıştır. Bunlar: 40 futbol takımı, 18 voleybol takımı oluşturarak bize bu heyecanı yaşatmıştır. Burada Esenler vardı, herkes vardı, din adamları, öğretmenler, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve emniyetimizin değerli mensupları canla, başla çalışarak katkılarını sunmuşlardır.

 
Çıta yükselmiştir

Bundan sonra yapılacak olan müsabakalara daha fazla çalışarak hazırlanmamız gerekiyor çünkü çıta yükselmiştir.
 
Voleybolda milli eğitim birinci, sosyal işler ikinci, bu kadar iş yoğunluğu içinde asayiş ve birçok sorunla uğraşarak halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan emniyetimiz üçüncü olarak voleybol turnuvasını tamamlayarak büyük bir başarı elde etmiştir.  
 
Futbolda ise birinci Metris, ikinci Esenler belediyemizin Temizlik Ve Çevre futbol takımı, üçüncü Sivil Toplum Örgütlerini temsil eden Niğde spor. Dördüncülüğü ise Zabıta Müdürlüğü kazanmıştır.
 

Asıl başarı ve kazanan dostluk olmuştur

Bu sonuçlara göre 7 takım başarılı olmuş ama asıl başarı ve kazanan dostluk olmuştur. Bizlere bu coşkuyu yaşatanlar ve dostluğu kazandıranlar ise bu müsabakalara katılan tüm takımlarımızın katkısı büyüktür. Neticesinde burada mücadele eden ve bu mücadeleye en altından en üstüne kadar emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim dedikten sonra ödül törenine geçildi, ödül töreninde eski spor A.Ş müdürü Ayhan Bölükbaşı’nı yanına çağıran Madenoğlu ödül töreninde ödüllerin dağılımını yaptılar
.







  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli