Atatürk'ü Anma ve Anlama

 Atatürk

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76.yıl dönümünde milletçe sevgi ve saygıyla anıyoruz.


Atatürk’ü Anma ve Anlama…

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yıl dönümünde milletçe sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Atatürk’ün yaşamı, düşünceleri ve tarihe mal olmuş, eşine az rastlanır başarılarıyla tüm dünyanın saygısını kazanmış bir liderdir.

“Mustafa Kemal Atatürk, tüm yaşamını ulusumuzun bağımsızlığına adamış, halkı ile birlikte başlattığı Ulusal kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştirmiştir. Ve gerçekleştirdiği devrimlerle bizlere çağdaş bir devlet ve cumhuriyet armağan eden, yaşadığı çağa damgasını vuran bir devlet adamıdır.

Büyük Önder’in aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde kurduğu ve bizlere emanet ettiği Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni ve cumhuriyetimizin değerlerini, korumak, kollamak, gözetmek ve yeni kuşaklara aktararak yaşatmak herkesin ortak sorumluluğu ve bilinci olmalıdır.

Türk halkı, Atatürk’ü her zaman gönlünde yaşatacak ve Laik Demokratik devrimlerini Üstünlerin Hukuku değil hukukun üstünlüğü ve ülkenin geleceğine yön vermeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yılında özlem ve rahmetle anıyoruz.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli