% 40'ı geçince provokatif eylem başladı

% 40

Esnafla tek tek tokalaşan Sarıgül gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "İstanbul’umuzun yaş sebze ve meyvesini karşılayan halindeyiz. Sarıgül, Allahım kısmet ederse 15 Nisan sabahı ilk ziyaretini mutla

% 40’ı geçince provokatif eylem başladı

Esnafla tek tek tokalaşan Sarıgül gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "İstanbul’umuzun yaş sebze ve meyvesini karşılayan halindeyiz. Sarıgül, Allahım kısmet ederse 15 Nisan sabahı ilk ziyaretini mutlaka sebze ve meyve haline yapacak” dedi.

Gazetecilerin pazar günü Feshane'de kendisini protesto eden bir vatandaşa yumruk attığı iddialarıyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Sarıgül, “Orada sadece bir itişme, kakışma oldu. Biz pazar günü Eyüp Sultan'a gittiğimiz zaman da orada Kasımpaşa bölgesinden gelen 15-20 kişi, aynı olayları tekrarladılar. Sarıgül ne zaman yüzde 40'ı geçti ondan sonra her türlü provokatif eylemleri yapmaya başladılar. Bundan sonra da yapacaklar. Başbakan'ın mitinginde hırsız var diye pankart kaldıran vatandaşın nasıl dövüldüğü ortada. Feshane'de hiç böyle bir şey olmadı. Bir tane yumruk atıldığına dair görüntü rica ediyorum" dedi.

MİTİNG DAVETİ

SABAH 04.00’teki esnaf ziyaretine katılan CHP’nin Esenler Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kılıç, Sarıgül’ü ilçede miting yapmaya davet etti. Sarıgül de Esenler mitingini programına aldı. Bayrampaşa’da bulunan Meyve ve Sebze Hali’nin teknolojik özelliğini yitirdiğini belirten Sarıgül, şöyle konuştu: “Mutlaka Hal’de yeni bir düzenleme yapmamız gerekiyor. Hal’in taşınmasına, yurttaşlarımızdan uzak olmasına kesinlikle inanmıyorum. İlk yapacağım iş mutlaka Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Hal’de çalışan, esnafımızdan çalışanına kadar aileleriyle birlikte bir gece düzenleyeceğim.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli