17-25 Aralık YOLSUZLUK VE RÜŞVET'

 17-25 Aralık YOLSUZLUK VE RÜŞVET

17-25 Aralığı “YOLSUZLUK VE RÜŞVET” haftası ilan etmiştik. CHP’nin yolunu şaşıran neferleri 17-25 Aralık yolsuzluklarını ne kadar unutturmaya çalışırsanız çalışın artık nafiledir. Sizlere rağmen

 17-25 Aralık “YOLSUZLUK VE RÜŞVET” 
CHP’nin yolunu şaşıran neferlerinden ses yok!


17-25 Aralığı “YOLSUZLUK VE RÜŞVET”  haftası ilan etmiştik. CHP’nin yolunu şaşıran neferleri 17-25 Aralık yolsuzluklarını ne kadar unutturmaya çalışırsanız çalışın artık nafiledir. Sizlere rağmen gelecek nesiller bile; paraların sıfırlanması, kol saatleri, ayakkabı kutuları, para sayma makineleri diye bu tarihi hatırlayacak ve unutmayacaktır.
 
Esenler ilçe başkanı “zavallı” ÜTEBAY, bırakacaksın partililerini disipline vermeyi, mahkemeye vermeyi. Yüreğin yetiyorsa bizim gibi meydanlara çık, yolsuzluk varsa isyan yap, hırsızlık varsa dava aç. Sizde ve sizin gibilerde yürek ne gezer… Cumhuriyet meydanına ayakkabı kutularını getiren ve direnerek eylem koyan bizlerdik. Sen yoktun korkak çocuk. Ayakkabı kutularının üzerine, “Tüyü bitmemiş yoksulun, yetimin hakkını yiyenlere karşı birlik olmalıyız. AKP iktidarı boğazına kadar yolsuzluk batağına batmıştır. Gelin bunlara sandıkta hesap soralım, bunları geldikleri yere gönderelim” yazan ve alanlarda haykıran bizlerdik. Siz nerdesiniz bay siyasi kararla, baskıyla infaz yapan ilçe başkanı ve yönetimi. Verin yürekli yurtseverleri il disiplinine, mahkemelere ama ben sizin disiplininizden de sizden de korkmuyorum.  Ben adalete güveniyorum ama CHP’nin ve CHP’lilerin adaletine değil.
 
Yaptıkları yolsuzlukları, kutular içinde dağıtılan rüşvetleri, aldıkları kol saatini, telefondaki rüşvet pazarlıklarını sorun eden, bunların açıklığa kavuşturulmasını isteyen, varsa yolsuzluk yapanların yargı önünde hesap vermesini savunanlardan özür bekliyorlar. Esenler İlçe Başkanı ve yönetimi sizde bu gurubun bir parçasısınız.
 
Bay Ütebay ve yönetimi: Bak kim yürekli, kim yüreksiz. Size mahkemenin yolları, bize halkımızın adına haklı mücadelemiz…

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli