Tarih: 01.12.2021 18:48

​Esenler DİSK Emekli-Sen: Yılmadık, Yılmıyoruz, Yılmayacağız!

Facebook Twitter Linked-in

“İKTİDARLARIN BASKILARINDAN; YILMADIK, YILMIYORUZ”  
Esenler DİSK Emekli-Sen Başkanı Abdullah Yıldırım, misafirlerine çay ikram etti, DİSK Emekli-Senin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Karşılıklı fikir alışverişinden sonra, DİSK Emekli-Sen 2.Bölge sorumlusu Hikmet Yıldız’a Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çerçevelenmiş tablosunu hediye etti.  

Esenler DİSK Emekli-Sen Şube Başkanı Abdullah Yıldırım,” hem iktidarlar hem de kurulu düzen sahiplerinin haksız uygulamalarına karşı yılmadan mücadelemize devam ediyoruz. Esenler şubesi olarak mücadele alanımızı genişlettik ve örgütlü yapımızla günden güne büyüyor. İktidarın baskılar ve yıldırma politikalarının karşısında yılgınlık değil direniş göstermek üzere örgütlü yapımızla sürdüğümüz mücadelemizin bayrağını daha da ileri taşımak için gururla, onurlu haklı olduğumuz mücadelemizle yolumuza devam ediyoruz.
Ülkemizde işçi sınıfının kazanılmış haklarının geri alınmasının, hak gasplarının önüne geçilmesinin yolu örgütlü mücadele ile sağlanır.  Bakınız 13 milyon emeklinin örgütlenmesi elbette iktidarı elinde bulunduranları korkutuyor, korktuklarından olacak ki örgütlenme hakkımız olan DİSK Emekli-Seni kapatmak için değişik yollara başvurdular. Tüm baskılara ve hukuksuz muameleye rağmen her defasında daha güçlü ve daha örgütlü bir şekilde dimdik ayaktayız.

Esenler DİSK Emekli-Sen kurulduğu o zor günleri geride bırakarak daha geniş bir katılımla, daha güçlü ve daha geniş kitleri kucaklayarak büyüyor! DİSK Emekli-Sene uygulanan kapatma kararları ve yapılan hukuk dışı baskılar, ne bizleri nede üyelerimizi yıldıramaz ve bizleri yolumuzdan döndüremez, inatla sürdürdüğümüz mücadelemizi, haklılığından aldığımız güçle devam ettiriyoruz.  İktidarların baskılarından; yılmadık, yılmıyoruz ve yılmayacağız! Emekli-Sen olarak emeklilerin ücret ve hakça yaşam taleplerinin haklı olduğunu her platformda haykırmak bizi her zaman daha güçlü ve daha kararlı yapmıştır” dedi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —