Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinden Anneler Gününü Kutlaması

Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinden Anneler Gününü Kutlaması

Merkezi Esenler’de olan Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği 08 Mayıs Anneler günü dolaylısıyla, Dernek merkezinde ANNELER GÜNÜ etkinliği Yoğun bir katılımla kutlandı. Merkez kadın kollarının düzenledi?

Kahvaltılı program sonrası Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Soner Karabulut katılımcılara teşekkür etti ve tüm annelerin gününü kutladı.

Karabulut: Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğimizin Etkinliğine Katılım Sağlayan Esenler Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu’ya, Esenler AK parti ilçe başkanı Umut özkan’a , Esenler Milliyetçi Hareket Parti ilçe başkanı Hakan Özel’e, ESDEF başkanı Sayın Cuma Helvacı’ya,  Kırşehir Dernek başkanı Ramazan Dogan’a, Mardin dernek başkanı Hüseyin Günenç’e, Esenler Esnaf odası Yönetim kurulu üyesi Fuat Saka’ya, teşekkür ederim. Ayriyeten, 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Hülya Demirbilek’e , ESDEF Kadın kollarına  ve bu güzel organizasyonda büyük emeği olan derneğimizin Kadın kolları başkanı Aysel Arslan'a  Yönetim kurulu üyelerimize  , Katılım sağlayan Değerli misafirlerimize teşekkür ederim.
  •  
  • Bu vesile ile Bugün Anneler Günü. En başta şehit analarımız olmak üzere, ülkemin tüm muhterem annelerinin Anneler Günü'nü kutluyor en iyi dileklerimle birlikte hürmetlerimi sunuyorum. Anneler üzülmesin, anneler kırılmasın, anneler mahzun olmasın. Çünkü cennet onların ayaklarının altındadır. Onlar elleri öpülesi annelerimizdirler…

 

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli