Saadet Partisi: Milletimizin daha fazla ezilmesine göz yumamayız

Saadet Partisi: Milletimizin daha fazla ezilmesine göz yumamayız

Saadet Partisi İstanbul il başkanı Ö. Faruk Yazıcı ve beraberindeki il başkan yardımcıları, İlçe başkan ve yönetiminin Esenler Cumhuriyet meydanında organize ettiği lokma dağıtımına katıldılar. Saadet Partisi İstanbu

Saadet Partisi İstanbul il başkanı Ö. Faruk Yazıcı: Bizler yeni kurulmuş bir parti değiliz. Bu memlekette hem iktidar olduk hem de uzun yıllar muhalefette kaldık. Her dönemde insanımızın iyiliğini istedik, insanımızın mutlu müreffeh bir Türkiye’de yaşaması için mücadele verdik. İnsanımızın ekonomik, kültürel ve sosyal alanda daha ileri bir seviyeye ulaşması için hedefimiz var.

Siz değerli yurttaşlarımız değişik partilere oy veriyorsunuz, tek gayeniz daha iyi bir yaşam, barış içinde, kardeşçe yaşam ve yarınlarınızın daha güzel olması için. Türkiye’nin daha güzel olması iyi, sağlıklı ve güven içinde yaşamanız için sandığa gidip oy veriyorsunuz. Kimse “beni, daha kötü yönet, beni aç bırak ve yoksullaştır” diye kimseye oy vermez.

“DEVLETİN KASASINI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMİŞLERİ DEĞİL SP’YE OY VERİN”
Siyasi görüşü, inancı, dini, kimliği, milleti ne olursa olsun sandığa giden her yurttaşımız bizim için değerlidir ve biz o yurttaşlarımıza saygı duyarız.  Ancak bugün içinde bulunduğumuz durumu ve vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları ülke insanımıza yaşatan, reva gören anlayışa saygımızda sevgimizde olmaz… Biz inanıyoruz ve biliyoruz ki ülkemizi daha iyi bir yerlere getirecek olanlar var ve bu sefer o insanlarımıza şans vermenizi, oy vererek iktidar yapmanızı sizlerden istiyorum. Bu ülkenin kaynaklarını bu milletin alın derinden artırarak bırakmış, oluşmuş bu devletin kasasını birilerine peşkeş çekmişleri değil yeniden bu millet için, bu vatan için seferberlik ilan etmiş Saadet partisinin kadrolarının işbaşına gelmesiyle vatandaşlarımızın refah düzeyi artmış olacak.

“MİLLETİMİZİN DAHA FAZLA EZİLMESİNE GÖZ YUMAMAYIZ”
Küresel emperyalistlerin emrinde olmayan, Ortadoğu’nun parçalanmasından, halkların iç çatışılmalarıyla, mezhep çatışmalarıyla mutluluk duyan ve bu karışıklıklardan beslenen anlayışta olmayan, Siyonistlere boyun eğmeyip kafa tutan bir anlayışla halkımıza hizmet yapmayı görev kabullendik.  Bizim isteğimiz bir arada yaşayan insanlar olarak, asgari müştereklerde buluşacağız,   her birimizin iyiliği, refahı, huzuru ve saadeti için kalkınmış bir Türkiye’yi inşa etmektir. Biz milletimizin daha fazla ezilmesine göz yumamayız. Ülkenin kaynaklarını yandaşlara değil vatandaşlara doğrultacağız, ülkenin kaynaklarını tüketim ekonomisine değil üretime yönlendireceğiz. İstihdamı artırarak hep birlikte üreteceğiz ve hep birlikte kalkınacağız.



 

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false