Saadet Esenler: Kararlıyız Yorulan bu iktidarı yolcu edeceğiz

Saadet Esenler: Kararlıyız Yorulan bu iktidarı yolcu edeceğiz

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek ve beraberindeki heyet, Pazar günü Cumhuriyet meydanın stant çalışması yaptı vatandaşları dinledi ve gazetemize çalışmaları konusunda açıklamada bulu

“ESENLER’DE HER İNSANIMIZ ZOR GÜNLER YAŞIYOR”
Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek: Esenler’de gitmediğimiz yer bırakmadık, her gittiğimiz yerde “ne olur bizleri bu zulümden kurtarın, bu yaşadığımız içine düştüğümüz girdaptan bizi kurtarın”  diye insanımız yalvarıyor. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Esenler’de de her insanımız zor günler yaşıyor.
  • Bakınız, Pazarcı esnafı, sıkıntılı, pazarcı esnafının müşterisi gamlan alışveriş yapıyor. Diğer esnafımız, siftah yapmadan dükkanını kapatıyor, kira, elektrik parasını ve vergilerini ödeyemiyor. Mutfaklar yangın yeri olmuş, aileler perişan, bırakın ay sonunu gün bitimini bile getiremiyor. Kiracılar ev kiralarını ödeyemiyor, öğrenciler okullarına cep harçlıksız gidiyor. Ulaşım zammı başka bir dert,  işçinin memurun emeklinin halı perişan, halk olarak daha saymakla bitiremeyeceğimiz sorunlar yumağı ile karşı karşıyayız. Bu zulmü, bu ezayı bizlere reva görenlerin bırakın iktidar olmasını bu ülkeye yakışmadıklarını söylersem az söylemiş olurum.

SAADET PARTİSİ, ÇARESİZLERİN ÇARESİDİR”
Esenler’de her gittiğimiz yerde ve mekanda halkın isyanı ile ve çaresizliği ile karşılaştık. Bizler vatandaşlarımızı dinledikçe inanın ki uyku uyamaz olduk. İnsanlarımız gülmeyi unuttu, yarınlarını düşünmeden günlük düşüncelere dalıp gidiyorlar. Gençlerimiz işsiz, avare, bu ülkenin çocukları çaresiz ve çoğunluğu madde bağımlısı olmuş. Hasta yatağında yatanlar ilaç parası nereden buluruz diye kara kara düşünüyor. İktidara ve yönetenlere beddualar yağmur gibi.

Tüm bu karanlıkları birlikte, birleşerek aşacağız. Kimse umudunu kaybetmesin. Bu halk nasıl küllerinden doğmuşsa, kurtuluş savaşında tüm engelleri aşarak devlet kurmayı başarmışsa AKP’den ve onun zulmünden de kurtulmayı başarır. Bu halk çok iktidarlar değiştirdi, bu iktidarı da öyle değiştirecek.

 Saadet partisi bu iktidarın gitmesine, değişmesine tüm kadroları ile inanarak saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Saadet partisi ilçe başkanı olarak tüm teşkilatlarımızla el ele verdik, kararlıyız yorulan bu iktidarı yolcu edeceğiz. Çaresizlerin çaresi var, sorunların büyüklüğüne bakmayın, Saadet partisi kadroları için çözülemeyecek ve üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz, Çaresizlerin çaresi ise Saadet partisi ve onun kadrolarıdır. . Biz Kıbrıs’ı kurtaran, ezilen mazlum insanların nasıl sesi ve kurtuluşu olduksa bu ülkenin de kurtuluşu olacağımıza herkesin inanmasını ve güvenmesini istiyorum.

 

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false