SOLUN YILDIZLI YUMRUĞU AHLAKSIZLARIN KAFASINA İNECEK

SOLUN YILDIZLI YUMRUĞU AHLAKSIZLARIN KAFASINA İNECEK

Büyük bir ahlak erozyonu yaşıyoruz, ne yazık ki toplumun bir kesiminde hoş karşılanan kabul gören bu durum doğru kabul ediliyor. Vicdanını ve ruhunu kaybetmiş bir toplum olduk. Bir kesimin saygın ağabeylerinin, medyada boy boy r

Yılgınlık olmasın, kurtuluş elbette var… Tüm bu kirlilikleri düzenin partileri bu düzen içinde asla temizleyemezler. Bir temizlik yapılacaksa onu bu ülkenin sol kulvarında koşan, düzen karşıtları, namuslu yurtsever sosyalistler gerçekleştirecektir… Ahlaksızların kafasına solun yıldızlı yumruğu sol bir iktidarda inecek…

Tüm kötülüklerin anası yoksulluk olduğu doğru ama varlık içinde olanların yaptıkları başka bir şey. Her çiçekten bal alan variyetli olanlar, iktidardan nemalanıp semirenler, adam görünümlü sapkın kişiler, iktidar sahipleri toplumu ahlaksızlıklaştırmak için, kötü emellerini topluma empoze etmek için başkalarının tarlasındaki otları bile kirletmeyi kendilerine hak görüyorlar.  Bir kere yönetenler bir şey olmamış gibi davranması, hesap sormaması bu olumsuzlukların alanını genişletiyor.“bu ülkede açlık yok” diyenlere sormak lazım, “siz tokluğunuzdan olacak ki her kirliliği meşru görüyorsunuz. Açlık tüm dünyada bazı kirli sektörler yarattığını, yuvalar yıktığını, aileleri parçaladığını” ne zaman anlayacaksınız. Ne zaman anlayacaksınız tüm kötülüklerin başladığı noktanın açlık olduğunu, kötülükleri aklandığı yerin ise emeksiz kazanımlarla servet edinenlerin yuvalandığı kara dehlizler olduğunu. 20 senedir bu ülkeyi yönetenler sanki onlar yönetmemiş gibi, sanki onlar bu durumu yaratmamış gibi “ biz düzelteceğiz” diyor. Tescilli hırsızlar en güzel masalarda ağırlanıyor,  televizyon ekranlarını ise toplu organize işler yapanlar, ahlak yoksunları ne hikmetse arkasına aldığı sizlerin destekleri ile ahlak dersleri veriyorlar.

Üzülerek ve Şaşkınlıkla gözlemliyorum ki Atatürk’le kurulan cumhuriyetin ve o cumhuriyet hükümetlerinin tamamı (AKP’lilere göre) hiçbir güzellik ve hayırlı iş yapmadığını halka anlatıyorlar, halkta böyle bir yalana inanıyor. İktidarın muktedirleri her söylemlerinde “evet, hırsızlık, namussuzluk ve en kötü aşağılık işler ahlaksızlıklar her dönem vardı ama bu dönem daha az oluyor. Yaparsak biz yaparız” söyleyerek aç ve yoksul bıraktıkları yığınları kandırıyorlar.  

Aslına bakarsanız aç ve yoksul bırakılan böyle bir kesime doğruyu anlatmak da çok zordur artık, bir kere inanmışlar, inanmışlar bilim dışı hurafelerin yalan yanlış uydurma şehir ve kasaba hikayelerine ve söylemlerine.
 
 Aslında herşeyin içini boşaltan AKP zihniyeti dini ritüellerin de içini boşalttığı yetmezmiş gibi, genç nesillerin kafasının içini de boşalttılar. Boş beyinli nesiller yetiştirmek için önce eğitimin içine ettiler, sonra neidüğü belirsiz bir müfredatla uzaya çift şerit yol yaptıklarına bir kesime öyle bir inandırdılar ki sormayın gitsin. Uydurdukları masallarla kendilerine saraylar yaptılar, zengin müteahhitlerle, usulsüz ihalelerle, yandaşlarına kıyaklarla ülkenin altını üstünü sömürdüler , üreten ve bu toprakların gerçek sahiplerini açlığa yoksulluğa razı ettiler, ülkesine yapancılaştırdılar.  Ülkemin üreteni maraba, tüketen efendi…
AKP iktidar olduğu ilk günden beri söylediği yalanlarla, uyduruk hadislerle ne kadar sapkınlık varsa o sapkınlıkları bu halka sindire sindire kabul ettirdi. Yığınlar AKP’nin yalanlarına halkımız ama öyle ama böyle inandı inanmayanlara, mahalle baskısı kurarak yapılmayanları yapılmış gibi yapıtlığına, dini motiflerle, örnekler göstererek inanmaya razı etti. Bazen de devletin hakim güçleri ile gazlattı, joplattı ve hukuksuzca zindanlara attırarak baskılar kurdurdu.
 
Dövizin yanı doların   yükselmesi tamamen spekülasyon olduğunu, dış güçler bizi çok kıskandıkları için  doların yükseldiği yönündeki gibi birçok safsataya kendilerinden olanları bir güzel kandırdılar… AKP’nin yalanlarına, saçmalıklarına itaat etmeyen, inanmayanlara ya vatan haini veya terör destekçisi diyerek ağır iftiralar attılar.

Kimse bakmıyor dolar tarihinin en yüksek noktasında mı değil mi diye, çünkü yoksullaşan halk, çaresizlik içinde kıvranan yurttaşlar “ölmektense sıtmaya razı olmuşlar hem de dünden”  AKP’nin etkin ve yetkin kişileri, adam zannettiğimiz yöneticileri “Sabredin ve seçimi bekleyin, sonra ekonomi düzelecek” diyerek herkesle kafa buluyorlar.  
  • Kimse Kimseyi Kandırmasın… Böyle muhalefet varken vatandaşlarımızın beklemekten başka çaresi yok!
  •  Çünkü dolardaki yükselme tamamen spekülasyon, dış güçler bizi çok kıskandıkları için oluyor bu yükseliş.


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false