RECEP ÖZKAN: GİDİYORLAR, GİDECEKLER, GEMİ SU ALDI!

RECEP ÖZKAN: GİDİYORLAR, GİDECEKLER, GEMİ SU ALDI!

İyi Parti Esenler önceki ilçe başkanı, emekli öğretmen, Hasip Dinçsoy İlkokulu eski Müdürlerinden Recep Özkan partililerine “Gidiyorlar, gidecekler, gemi su aldı. Ben bunları söylerken, kimse rehave

İyi Parti Esenler eski ilçe başkanı Recep Özkan, uzun ve yorucu bir rahatsızlıktan sonra, iyileşir iyileşmez Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara’yı ve partililerini cumhuriyet meydanında yapılan stant çalışmasında ziyaret etti.  Özkan partililerinin çalışmalarına destek oldu ve saatlerce stantta vatandaşlara ülkenin gerçeklerini anlattı.


“ÜLKEYİ UCUBE İKTİDARDAN, TEK ADAM REJİMİNDEN KURTARMAK MİLLİ BİR GÖREVDİR”
Özkan: AKP’ye ve onun etrafına toplanan, çıkar ve menfaat gruplarından nasıl İstanbul seçimlerinde çift tokatla kurtulduysak, bu sefer kendilerinin mecali kalmadığından sandıkta tek tokatla yolcu etmek cesurlar hareketinin onurlu görevlerinden biri olacaktır. Türkiye’yi ve halkımızı bu ucube iktidardan ve bu iktidarın yarattığı tek adam rejiminden el ele verip kurtarmak milli bir görevdir. Bu görev ve sorumlulukla kimse rehavete kapılmadan, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlikle tek adam yönetimini sonlandıracağız.

Genel Başkanımız Sayın; Meral Akşener’e çok çirkin iftiraların atıldığı, yargının ayaklar altına alındığı, korku imparatorluğunun kurulduğu, halkı benden senden diye ayrıştırıldığı karmakarışık yollardan geçtik. Açlık ve yoksulluğun, yalanın dalanın bitişini, yandaşın korunup, devletin soyulmasına son vermemize az kaldı. Bugün bu yolları aşarak inatla AKP faşımınım karşısında eğilmeden, bükülmeden duruş sergileyen partimizle hepimiz gurur duyuyoruz.   İYİ Parti tüm teşkilatları azimle yılmadan, korkmadan bu yolları aştı, birlikte bu iktidara ve yandaşlarına “buraya kadar” demeye sayılı günler kaldı.


“PARTİLİLERİMİZİN ONURLU DURUŞLARI İLE GURURLANDIK”
Tüm baskılara, yalanlara, iftiralara karşı pes etmedik. Şimdi görüyoruz ki, bu gayretlerimiz boşa değilmiş. Genel Başkanımızın ve tüm partililerimizin elbette onurlu duruşları ile ve mücadeleci ruhları ile gururlandık. Esenler ilçemizde olduğu gibi tüm yurtta vatandaşlarımızın İYİ Parti'ye olan ilgisi ve yoğun katılımı bizlere moral odu, bu moralle günden güne istediğimiz hedefe ulaşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Esenler İlçemizde partimize artan yoğun ilgiyi ve İlçe Başkanımız Ömer Kara’nın ve ekibinin azımla çalışması sonucunda artan üye sayımızla ne kadar büyük bir aile olduğumuzu dosta düşmana göstermiş olduk.
  • Son olarak şunu söylemek isterim...Eski bir eğitimci ve İYİ Parti ilçe başkanı olarak… Öğrencilerin kredi borcundan faizini kaldırmakla övünenler,  esasen bu zulmü çocuklarımıza çektirdikleri için övünme yerine tüm öğrencilerimizden ve velilerden özür dilemelidirler” dedi.


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı