O GEZİDE FAŞO' KAYINÇO ALİ KAYA GÖZDEN KAÇTI

O GEZİDE FAŞO

Veryansın Tv “İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun (Dilek Kaya) ağabeyisi Ali Kaya’yı ! Gezideki en dikkat çeken isim gözlerden kaçtı” diye manşetten verdi ve o isme mercek tuttu.

İmamoğlu haklı olarak “VIZ GELİR TIRIS GİDER” dedi. Zira CHP’de yukarıda eşlerden biri belediye başkanı diğeri vekil, aşağıda yanı ilçelerde eşlerden biri ilçe başkanı diğeri İBB’de iştiraklerde müdür. CHP’de işler böyle yürüdüğü için, İmamoğlu ’da bu işleri iyi bildiği için ve kimsenin de itirazı olmadığı için Ekrem Bey’in faşo kayınçosu kontenjanda yer almışsa, size ne oluyor “VIZ GELİR TIRIS GİDER”

İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun (Dilek Kaya) ağabeyi: Ali Kaya! İstanbul’da tekstil işleriyle uğraşan bir iş adamıdır. Karadeniz gezisi sırasındaki bu fotoğrafta Ali Kaya, en sağdan ikinci kişi.
Elbette böylesi bir memleket gezisine Ekrem Bey’in kayınçosu ile gitmesinden daha doğal bir şey olamaz. Boru değil, kayınço bu….Ali Bey, İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak açıklandığı 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, AKP’den Avcılar Belediye Başkan aday adayı olmuş birisidir.
CHP’liler siz siz olun AKP hakkında ileri geri konuşmayın. Bakmayın CHP’nin AKP karşıtlığına bunlar diğer dostlar kervanında yer alanlardırlar.

 
Kayınço Kaya üyesi olduğu AKP’den aday adaylığı açıklamasını yanına ailesini alarak ve basın mensuplarını davet ederek işte bu sözlerle, AKP üyeliğinden övünerek açıklamış.
Aşağıdaki linki tıklayarak, Kaya’nın adaylık konuşmasından AKP belediyeciliğini ‘ AK belediyecilik, Ak hizmet’ diye nasıl övdüğünü, CHPli Avcılar Belediyesi’ni de nasıl eleştirdiğini dinleyebilirsiniz.


 

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli