MUHTAR RECEP YAVAŞ'IN YASLI GÜNÜ

MUHTAR RECEP YAVAŞ

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın çok değerli babası, Hüseyin Yavaş, uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü.


Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın çok değerli babası, Hüseyin Yavaş, uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü. Merhum Hüseyin Yavaş’ın cenazesine bürokratlardan siyasilere, İş insanlarından, mahalle sakinlerine ve esnaflara kadar yoğun bir kalabalık katılım sağladı, Yavuz Selim Camii doldu taştı.  
 
 
Esenler Yavuz Selim Mahallesinin sevilen ağabeyi, eski İETT biletçisi, halk adamı, mahallenin ve Esenlerin saygın kişilerinden Hüseyin Yavaş, uzun zamandan tedavi gördüğü hastalığına yenik düştü. Akşam saatlerin de Yavuz Selim mahallesinde bulunan evinde hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan dost akraba ve mahalle sakinleri acı gününde mahalle muhtarı Recep Yavaşı bir an olsun yalnız bırakmadılar.  Merhum Yavaş’ın cenazesi Esenler Yavuz Selim Caminde (08-06- 2022) Çarşamba günü öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazından ardından Arnavutköy /Karaburun’da aile kabristanına gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Haber: SERKAN BASUT
 
Esenler Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş’ı muhtar arkadaşları acı gününde kendisini yalnız bırakmadılar. Tüm mahalle muhtarları cenazeye katılarak Yavaş ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular…
  • Merhum Yavaş’ın Cenazesine, Esenler Kaymakamı, Adil Karataş, Kaymakam Kalemi Mehdi Taş, İYİ Parti GİK üyesi Ayhan Bölük Başı, Esenler Belediye Başkan yardımcısı Kamil Ayata, CHP İBB Meclis üyesi Fettah Dindar, Esenler belediye meclis üyelerinden Ayşe Kaya, Sebahattin Yiğit, cenazeye katılarak yaslı aileye taziyede bulundular.
 
Ayrıca Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve İyi Parti ilçe Başkan yardımcısı Nejdet Nas, Eski Mahalle Muhtarı İsmail Moralı, Esenler CHP eski belediye başkan, adayı Aksal Örüklu, Mahalleliler ve çok sayıda vatandaşlar cenazeye katılarak Muhtar Recep Yavaşa taziyede bulundular.  
 
Bizde 7-24 Esenler Haber Ailesi olarak: Merhum Hüseyin amcamıza Allah'tan rahmet dileriz mekanı cennet olsun. Ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli