Kılıç'tan Malatya'ya ve Vali Şahin'e Selam!

Kılıç

2013 yılında Dilovası Kaymakamlığı, 2016 yılında Esenler Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Hulusi Şahin, Malatya ilimize vali olarak adandı. Değerli valimiz Hulusi Şahin’in ataması Esenler’de sevinçle karşılandı.

Malatya’ya Vali olarak atanan eski Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, görevde bulunduğu dönemde Esenler halkının büyük sevgisini kazanmıştı, o sevgi bugün zirve yaptı. Şahin’in Esenlere yaptığı hizmetleri ve bıraktığı güzel anıları O dönem CHP Esenler Belediye meclis üyesi görevinde buluna Yüksel Kılıç anlattı.

Yüksel Kılıç,
  • “Sayın valimiz Esenler ilçemizde görev yaptığı dönemde kendisiyle uyum içinde çalıştık, kendilerinin eğitime ve öğretime verdiği destekleri biz unutmadık. Esenlerin acilen ihtiyacı olan bir liseyi yaptırmak için çok büyük gayretleri oldu, hatta bizlere destek olmamız gerektiğini anlattı bizde kendisine gerekli desteği verdik. Bugün valimizin gayretleri sonucu Menderes mahallesinde bitmek üzere olan lise Sayın valimizin girişimiyle ve bizlerin destekleri ile Esenlere bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine Esenler halkı adına sonsuz teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.

Gelelim Valimiz Hulusi Şahin’in,  bir diğer unutmadığımız başarısına.1999- 2000 yılları arasında Ardahan/ Çıldır ilçesinde ilk defa yapılan uluslararası Çıldır Gölü Festivalinin yapımında çok büyük emek ve gayretleri oldu. Halen daha bu festival her yıl yapılarak devam ediyor. Çıldırlıların unutmadığı ve her zaman sevgiyle bahsettiği valimize Çıldır halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Valimizin yolu açık olsun” dedi.


  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false