Kara: Resimleri tahrif etmek iyilerin iktidarını engellemez!

Kara: Resimleri tahrif etmek iyilerin iktidarını engellemez!

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, Genel Başkanımız Meral Akşener’in fotoğrafının yer aldığı karavanları boyayarak veya astığımız afişlere zarar vererek bizleri yıldırmak gibi ahlaksızca girişimlerde bulun

“ AKP İKTİDARDAN UZAKLAŞTIKÇA SALDIRGANLAŞIYOR”
 Kara: AKP genel başkanı ve trol ordusu İYİ Partinin kuruluşunu kabullenemedi ve partimize, kuruluşumuzdan bugüne kadar saldırgan tutulumlarından hiç vazgeçmediler. Genel Başkanımıza iftiralar attılar, tutmadı, saldırı düzenlediler, korkmadık, saldırıları ger püskürttük,  bizler yılmadık ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Cesurlar hareketinin yürekli, cesur, eğilmeyen, bükülmeyen ve tek düşünceleri vatan millet olan geniş bir kadroyla iktidara yürüyor. Karşımızda hastalıklı ve tedaviye muhtaç ruh halı bozulmuş, hatta genel Başkanımızın resimlerine bile tahammülü olmayan komik tiplere zaman ayıracak değiliz.
  •  
  • AKP son günlerin en hırçın ve saldırgan partisi oldu, tüm teşkilatları belli merkezlerden aldıkları talimatla siyaseti kirletmeye ve ülkenin geleceğine yazık etmeye devam ediyorlar. Bunları görmezden gelenlerin kimler olduğunu ve nasıl bir ilişki ağı içinde hareket ettiklerini biliyoruz. Tüm teşkilatlarımız böyle provokasyonlar karşısında soğukkanlı olmaları gerektiğinin bilincindedir. Sabredeceğiz, gidiyorlar az bir zamanları kaldı, onlar bile “yolun sonunun geldiğini gördüler” gidiyorlar. Onlar giderlerken bizlere sabırlı olmak düşer. Ne yapacağını bilmeyen şaşkın ördek gibi suya tersine dalan AKP ve kadrolu militanları, bu sefer genel Başkanımız Meral Akşener’in fotoğrafının yer aldığı karavanları boyayarak veya astığımız afişleri indirerek bizleri kendi pisliklerinin içine çekmeye tuzağa düşürmeye çalışıyorlar, biz onların oyunlarına gelmeyeceğiz.
  •  
  • Yapılan terbiyesizliğe, karavana saldırmak, pankartları yırtmak gibi işlere bulaşma zihniyetine tek söylenecek söz yazıklar olsun- utanmazlar… Demokrasiye ve emeğe saygı duymayanlardan başka ne beklenir, bunlara İnsan demek inanın insanlığa karşı ayıp işlemek olur. Kendilerini ve ağababalarını partim adına nefretle kınıyorum.

Afiş yırtarak, karavan boyayarak, birilerinin tetikçiliğine soyunarak kimse bir şey kazanamaz. Böyle kişilere böyle aşağılık görevleri kimler veriyorsa, bilsinler ki böyle alengirli işlerle İyi partinin iktidara giden yoluna engel olamayacaklar, başka yollar denesinler diyeceğim ama ne yaparlarsa yapsınlar biz iktidar yürüyüşümüzü sonuna kadar kararlılıkla sürdüreceğiz.

Düne kadar mağdur edebiyatı yaparak halkın duygularını sömürenler bugün bu yapılanlardan dolayı sokağa çıkamadıklarına şahit oluyoruz. Dağlıklı İnsanlar böyle davranamaz bunların hepsi klinik vaka ve tamamı hasta, hastalıklı düşünce biran önce tedavi yapılmazsa tehlike büyür ve toplumun tüm kesmelerine salgın bulaşır. AKP kaybettikçe psikolojik hasar büyüyor, büyümeye devam ediyor” dedi.

 

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli