İYİ PARTİ, İKTİDARA GÜMBÜR GÜMBÜR' GELİYOR'

İYİ PARTİ, İKTİDARA GÜMBÜR GÜMBÜR

Türkiye genelinde olduğu gibi Esenler’de de Siyasi partiler arasında yüz yüze bayramlaşma programları düzenlendi. Esenler İYİ Parti’de Bayramlaşmada temel gündem halkın yoksulluğu, ülke barışı, demokra

Bayramın 2. Günü Esenler İYİ Parti ilçe Başkanlığında partililer bayramlaştı. İlçe Başkanı Ömer Kara ve Belediye Meclis Üyeleri, Lütfi Kahveci, Mikail Karapınar partililerin bayram kutlamalarını kabul ettiler.

“GEL BU BAYRAMI NEŞE İLE KUTLA KUTLAYABİLİRSEN”
  • İlçe Başkan Ömer Kara misafirlerine çay, kahve ve bayram şekeri ikramında bulunduktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Kara: Ne yazık ki bu coğrafyada bayramlarımızı bile hüzünle kutlar olduk. Halkımızın büyük bir kesimi yoksulken, emeklilerimizin durumu içler açıcı bir durumdayken gel bu bayramı neşe ile kutla kutlayabilirsen. Gençlerimiz yarınlarından umutsuz, öğrencilerimizin barınma sorunu, vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı, mutfaklarda kaymayan tencere, hukuksuz yere içeri atılan gazeteciler, sosyal medya yolu ile demokratik eleştiriye tahammülsüzlük ve verilen hukuksuz kararlar, siyasi kirlilikler içinde söylenen çirkin sözler. Bunlar maalesef ülke gerçeği ve bu gerçekler karşısında mutlu bir bayramı kutlamamızı bize zehir eden, tüm bu gelişmelerin baş aktörü saray hükümeti.
 
“İYİ PARTİ İKTİDARA “GÜMBÜR GÜMBÜR” GELİYOR”
Evet, değerli partililerimiz tün olumsuzluklara rağmen Ramazan bayramını kutlamış gibi göründü vermeye çalışıyorlar. Ama bu zor günler elbette bitecek, kimse umutsuzluğa düşmesin, saray iktidarının gitmesine, yoksulluğun kader olmakdan çıkmasına çok az kaldı. İYİ Parti gümbür gümbür iktidara geliyor. İYİ Partinin iktidarında herkesin refah içinde, güzel bayramlarla kucaklaşacağının müjdesini bugünden veriyorum. Bize inanın ve göreceksiniz ilk seçimlerden sonra bu söylediklerimizi hep beraber gerçekleştireceğimiz ortamı yakalayacağız. Tüm bu olumsuzluklar içinde değerli teşkilat üyelerimin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını Tebrik ederim” dedi.

 

  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu