İBRAHİM ÖZKAN: AKP'YE AMPUL PARTİSİ'

İBRAHİM ÖZKAN: AKP

AKP TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz Darbe girişiminin raporunu her ne kadar yayınlanmasa da 15 Temmuz ve gerçekleri asla gizlenemez ve unutulamaz. İBB Meclisi'nde İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, AKP Grup Başkanvek

İBB Meclisi'nde İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, açtı ağzını – yumdu gözünü … AKP’lilere ve AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'ya verdi veriştirdi.

Haber /Serkan Basut
ÖZKAN’IN KONUŞMALARINDAN SATIR ARALARI ŞÖYLE…
Özkan: Siz bize saygısızca ve hakaretle “İP” diyorsunuz, bizde sizlere Ampul partisi desek zorunuza gider mi? Bakınız ben sayın diyorum asma siz saygısızlık yapıyorsunuz. Göksu’nun attığı tweetleri sürekli buradan göstereceğim. Sizlere FETÖ’yü nasıl övdüğünüz videoyu göstereceğim. Üslubunuzu bundan sonra dikkatli kullanın ve partimin kurumsal kimliğine saygılı olun… sizi uyarıyorum.

AKP’LİLER KURAN-I KERİM –İ SÖMÜRÜYOR
Siz bana sanki hafızlık kötüymüş gibi hafız diyorsunuz ve ima da bulunuyorsunuz. Siz Bakara ayetine Makara diyen kişiyi bir kere kınayan bir tweet atmadığınız gibi ödüllendirdiniz. Sizler siyasal İslamcılar olarak Kuran-ı Kerim –i sonuna kadar sömürmüşsünüz. AKP minarelerin ve kubbelerin görüldüğü yerleri kendilerinin olduğunu zannediyorlar. Bu yerleri kiraya vererek rant elde ediyorlar” dedi.

KONUŞMANIN TAMAMI VİDEO İZLE


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false