Fenerbahçe, Bruma transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe, Bruma transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe Kulübü, PSV Eindhoven forması giyen Bruma'nın kiralık olarak sarı lacivertli takıma transfer olduğunu duyurdu. Türkiye'de ilk olarak Galatasaray forması giyen ve son olarak PSV'de top koşturan Bruma, gelecek sezon

 
Yeni sezon öncesi transferlerini teker teker açıklayan Fenerbahçe, Bruma’yı resmen duyurdu.
Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen PSV Eindhoven’ın futbolcusu Bruma, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Türkiye’de bir dönem Galatasaray forması da giyen 27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu, satın alma opsiyonuyla beraber kiralandı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna'yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek” ifadelerine yer verildi.

BRUMA’DAN İLK AÇIKLAMA

Anlaşma sonrası açıklama yapan Bruma, “Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Daha önce Türkiye’de oynamıştım. Bu ligi çok iyi biliyorum. Fenerbahçe’yi de çok iyi biliyorum, çok büyük bir kulüp. Kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kazanmak için oynayacağız. Şampiyonlar Ligi’nde ve ligde başarılı olmak istiyoruz” dedi.

“JESUS’U ÇOK İYİ TANIYORUM”

Teknik Direktör Jorge Jesus’u iyi tanıdığını söyleyen Bruma, “Hocayı çok iyi tanıyorum. Çok sıkı çalıştıran ve disiplinli bir hoca. Jesus ile çalışacağım için çok şanslıyım. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum. Taraftarlar bizim için çok önemli. Ligi şampiyon olarak  tamamlamamızı ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmamızı istiyorlar. Her şey mümkün. Bu hedefler için çok sıkı çalışacağız” ifadelerini kullandı.

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli