Eseler 19 Mayısı fevkalade kutladı

Eseler 19 Mayısı fevkalade kutladı

Esenler ilçe gençlik spor müdürlüğünün organize ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ını birbirinden farklı etkinlikler düzenleyerek fevkalade kutlandı. Kut

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ını Esenler’de liseli öğrenciler anlamına uygun bir şekilde kutladılar. Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir, Öğretmenlerinden İdris Eroğlu Cumhuriyet meydanına öğrencilerle  “Her şey vatan için, Her Türk asker doğar” sloganları ile girdiler.
  •  
  • Cumhuriyet Meydanında oluşan protokolde, ilk defa Milli Mücadele için ilk adımın atıldığı, kurtuluşun meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ı, Ata'mıza yakışır bir kutlama ile gerçekleşti.

Törene; Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, MHP İlçe Başkanı Hakan Özel, Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldılar. Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde devam eden kutlamada öğrenciler şiir okudu, okullarında başarılı olan öğrencilere plaket verildi.
 


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false