ESDEF, BASINA 1 MAYIS AKŞAMI İFTAR VERDİ!

ESDEF, BASINA 1 MAYIS AKŞAMI İFTAR VERDİ!

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Cuma Helvacı ve yönetim kurulu Esenler basın emekçilerine 1 Mayıs akşamı iftar verdi. Yerel basın için verilen iftarın anlamı büyüktü…

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Ramazan ayının son günü basına verdiği iftar yemeği, yerel basın mensupları tarından kurulan diğer iftar sofralarından daha anlamlı olduğu şeklinde değerlendirildi.

Emekçilerimizin, genelde dünya emekçilerinin birik Mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs işçi bayramının alanlarda kutlandığı birgünün akşamı ESDEF federasyon başkanı ve federasyon yönetimi yerel basına verdiği iftar, gayet samımı bir ortamda  gerçekleşti.

Taraflar iftar sonrası içilen keyif çaylarının ardından yerelden genele birçok konunu üzerinde değerlendirmede bulundular. ESDEF Başkanı yaptıklarını ve bundan sonra yapacağı hizmetleri projeleri ile anlattı.
  • Daha sonra  ESDEF Başkanı ve yönetimi, bizlerin aracılığı ile tüm yurttaşlarımızın- emekçilerin işçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü ve Ramazan Bayramını en samimi duygularıyla kutladılar….



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false