CHP'nin AKP yandaşı Göksu'yu mahkemeye vermiş

CHP

CHP’li Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin, AKP’ li Esenler Belediye Başkanı Göksu’yu, Belediyeyi 17 milyon TL zarara uğrattı diye suç duyurusunda bulunmuş… Bizim halk adına sorduklarımıza cevap ve

Esenler Belediyesi Başkanı AKP’li Tevfik Göksu hakkında belediyeyi 17 milyon TL zarara uğrattığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan kişi, suç duyurusunda bulundukları kadar suçlu olduğunu defalarca yazdım. CHP’li meclis üyesi hakkında iddia ettiğimiz ve belgelediğimiz ihale kapısında tuttuğu nöbetin, yaptığı pazarlığın ve varsa ihale takibinin hesabını vermedi. Aynı meclis üyesi, Komisyonlara aday olan AKP’li meclis üyelerinin seçilmesi için neden oy verdiğinin de hesabını veremedi.

İşin garip yanı suçladıkları ile her meclis sonrası gizli gizli çay ve kafe sefasını da anlayamadık. Yine işin doğrusu suçladıklarının cevap vermemesi işin doğruluğundan olsa gerek, yok bunların ayrı ve gayrısı. Bu şunu gösteriyor ve bizim anladığımız laf ebeliğinde birbirlerini yiyorlar ama paylaşımda Esenler’de AKP ve CHP’liler aralarında eşit paylaşım yapıyorlar algısı gözümüzden kaçmıyor.
  • Şahin’i yağlayan yağdanlık gazeteci bu gelişmeleri bildiği halde kamuoyunu yanıltması ise çok vahim… Bir başka hesap veremediği konu ise, Şahin mecliste söylediği hani şu Sarıyer börekçisinin kiraladığı spor kulübünün yeri “TÜRGEV’e peşkeş çekildi” diye yaygara kopardığı yer. O yer için yanı İbn- Haldun üniversitesiyle, protokol yapılması için protokol yapma yetkisi istenilen meclis oturumunda Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya ve Hasan Taşçı’ya oylamada evet oyu vermişti ya. Yağdanlık gazeteci bunları bildiği halde yağcılığa devamı bizi şaşırtmadı. O protokol oylamasında CHP’li iki meclis üyesinin hayır oyuna rağmen ve iki kere oylanmasına rağmen ikisinde de evet oyu vermenin hesabını halen daha vermedi.  Tüm bunlar yaşanırken suç duyurusunda bulunan CHP’li Kemal Şahin, Göksu’ya eski AKP ilçe yöneticisi Aydın'ın şirketine rant sağlandığı iddiasıyla aynı suçların ortağı olarak öncelikle kendi hakkında suç duyurusunda bulunacak mı?

Ke-mal’i Esenler Belediye meclisine ben taşıdım, onu o makama taşıdığım için bende suçluyum. Bilmiyordum, bilemezdim kendisinin kafatasçı olduğunu, kirliliklerden rant sağlayacağını.  Ke-mal, Esenler Belediyesi’nin geri dönüşüm işini bedelsiz ve ihalesiz şekilde eski AKP ilçe yöneticisi Hüseyin Aydın’ın şirketine devrettiğini ve bu şekilde de milyonlarca liralık kamu zararına sebebiyet verildiğini söylüyor. Evet bu söylemleri belgesiz olsa da doğru ama bu işler Ke- mal’i aşar. Çünkü kendisi suçladıkları kadar kirlidir.

Ke-mal, Sayıştay’ın 2019 ve 2020 yılı denetim raporlarından alındı yaparak yola çıkmış, sormazlar mı adama sen Sayıştay rapor hazırlarken ne işlerle uğraşıyordun. Senin görevin… Esenler’de sahtekar bir gazeteciyi ve ulusalın Esenler meclisinin yerini bilmeyen hatta Esenleri bile bilmeyen ve haberleri paralı, ısmarlama yapan soytarısını tetikçi tutarak başarılı bir meclis üyesi algısı yaratarak toplumu kandırmak mı? Biz kalemini satmayan gazeteciler olarak sana, akıl hocana ve partinin üçkâğıtçılarına asla inanmadık, toplumu her yanıltmanda benim var olduğumu unutma KE-MAL…

 

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false