CHP'li, Patavatsız İmam Erdem'e, Yemek Sepeti Çalışanlarından Tepki

CHP

CHP'li, Patavatsız İmam Eren Erdem, Yemek Sepeti'ni eleştirirken "Ülkemin saygın bir şirketi olma adına çok daha dikkatli olmalısınız" dedi. Yemek Sepeti'nde hakları için direnen işçilerden Erdem'e tepki geld

CHP'li Eren Erdem, Twitter hesabından paylaşımlar yaparak yemeksepeti.com'u eleştirdi. Yemek Sepeti'nin başarısız olduğunu savunan Erdem, "Üzülüyorum. Kaç oldu, hep aynı sorunlar. Bu eleştirim; kendilerini geliştirmeleri için! Ülkemin saygın bir şirketi olma adına çok daha dikkatli olmalısınız. Mevcut altyapınız olağanüstü sorunlu. Lütfen onarın" dedi. Eren Erdem şunları yazdı:

"Ülkemde ünicorn ve adayı şirketleri yüksek tevazu ile izliyorum. Ama @yemeksepeti bir türlü olmuyor. Hayır, destek verelim; operasyon yapılarını onaralım. Böyle yapmamalılar. Büyümeli, ciddiyetle; sağlıklı biçimde gelişmeliler. Sipariş vermeye pişman olmamalıyız. Çok değerliler. Ayrıca, altyapınızı iyileştirmek için fevkalade para kazanıyorsunuz. Niçin iyileştirmiyorsunuz? Daha fazla kar edelim, daha çok para kazanalım mı diyorsunuz? Hiç doğru değil. Herkes şikayetçi. Biz, sizin büyümenizi isteriz. Kendinizi toparlayın."


 

İŞÇİLERDEN TEPKİ

Eren Erdem'in bu paylaşımına Yemek Sepeti'nde ücretlerin yetersizliği nedeniyle işçilerin direnişini hatırlatan bazı Twitter kullanıcıları tepki gösterdi. Turizm, Eğlence ve Hizmet İşçileri Sendikası'nın resmi hesabı da Erdem'e şu yanıtı verdi: "

Eren bey bizler şirketin genel merkezi önünde günlerce direndik, birçok çevreden destek aldık, ancak sizden bir tweet desteği bile göremedik. Şu an "muhtemelen" yemeğiniz geç geldi diye sinirlenip yazdığınız tweet'i keşke o zaman bizlere destek vermek için yazsaydınız." (Kısa Dalga)



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli