Trabzon'dan Soylu 'ya yuh...yuh'

Trabzon

Trabzon'daki şampiyonluk kutlamalarında konuşma yapan İçişleri Bakanı Soylu, bazı taraftarlar tarafından yuhalamalar ve ıslıklarla protesto edildi. Trabzon halkı uyandı ve tokat gibi cevap verdi.

Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından Trabzon Meydan Park'ta konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taraftarlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.

Trabzonspor, sahasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da maçı tribünlerden izledi. Trabzon Meydan Park'ta toplanan taraftarlara önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan seslendi.

Maçın ardından Trabzonspor taraftarlarına seslenen İçişleri Bakanı Soylu'ya bazı taraftarlar yuhalayarak ve ıslıklarla tepki gösterdi.

Soylu'nun protesto edildiği anlar, Trabzon Halkevi'nin Twitter hesabından "Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan Süleyman Soylu 'yuhlamalar' ve ıslıklarla Trabzon Meydan Park’ta protesto edildi" notuyla paylaşıldı.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli